Важне вести
Почетна / Вести / ОДРЖАНА 9. РЕДОВНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ

ОДРЖАНА 9. РЕДОВНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ

Одборници СО Бољевац су верификовали три нова мандата, па ће уместо Звока Марковића, Ивана Милутиновића и Милице Микуловић, који су поднели оставке на претходној седници, у одборничким клупама седети Роберт Јовановић, професор енглеског језика са листе „Александар Вучић – Србија побеђује“, Силвија Милијић, физиотерапеут,  са листе „Савез за бољи Бољевац да живимо нормално –Иван Милутиновић“ и Славиша Перић, пензионер, са листе „Заједно за Бољевац –то је то“.

На седници је усвојен и извештај о деветомесечној реализацији буџета, која на приходној страни износи 55, 18 посто, а на расходној 51 проценат. Одборници су дали сагласност и за кредитно задужење у износу од 19 милиона динара, а ова средства су намењена капиталном одржавању локалног пута до села Рујиште и повећању енергетске ефикасности јавне расвете, постављањем штедљивих светиљки у свим насељима на подручју општине. Усвојена је и Одлука о стипендирању ученика средње школе и студената основних академских и струковних студија, који се финансирају из републичког буџета.

Одлуком Скупштине, разрешен је директор Центра за социјални рад Милосав Јелић, а за вршиоца дужности у наредних годину дана је именована Мирјана Раденковић, дипломирани специјални педагог.

Препоручујемо

ЈАВНИ КОНКУРС ЗА ПОПУЊАВАЊЕ ПОЛОЖАЈА

ЈАВНИ КОНКУРС ЈЕ ОБЈАВЉЕН У ДНЕВНОМ ЛИСТУ ПОЛИТИКА  ДАНА 31.01.2018. ГОДИНЕ   На основу члана …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *