Важне вести
Почетна / Вести / ОДРЖАНА 9. РЕДОВНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ

ОДРЖАНА 9. РЕДОВНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ

Одборници СО Бољевац су верификовали три нова мандата, па ће уместо Звока Марковића, Ивана Милутиновића и Милице Микуловић, који су поднели оставке на претходној седници, у одборничким клупама седети Роберт Јовановић, професор енглеског језика са листе „Александар Вучић – Србија побеђује“, Силвија Милијић, физиотерапеут,  са листе „Савез за бољи Бољевац да живимо нормално –Иван Милутиновић“ и Славиша Перић, пензионер, са листе „Заједно за Бољевац –то је то“.

На седници је усвојен и извештај о деветомесечној реализацији буџета, која на приходној страни износи 55, 18 посто, а на расходној 51 проценат. Одборници су дали сагласност и за кредитно задужење у износу од 19 милиона динара, а ова средства су намењена капиталном одржавању локалног пута до села Рујиште и повећању енергетске ефикасности јавне расвете, постављањем штедљивих светиљки у свим насељима на подручју општине. Усвојена је и Одлука о стипендирању ученика средње школе и студената основних академских и струковних студија, који се финансирају из републичког буџета.

Одлуком Скупштине, разрешен је директор Центра за социјални рад Милосав Јелић, а за вршиоца дужности у наредних годину дана је именована Мирјана Раденковић, дипломирани специјални педагог.

Препоручујемо

БОЉЕВАЦ УСПОСТАВЉА САРАДЊУ СА РУМУНСКИМ ГРАДОМ МИОВЕНИ

Након посете председника Општине Бољевац, Небојше Марјановића румунском граду Миовени, делегација ове општине боравила је …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *