Важне вести
Почетна / Вести / ЗАВРШЕН ЦИКЛУС ЕДУКАЦИЈА ЗА ПОЉОПРИВРЕДНИКЕ ИЗ ПРОГРАМА EU И FАО

ЗАВРШЕН ЦИКЛУС ЕДУКАЦИЈА ЗА ПОЉОПРИВРЕДНИКЕ ИЗ ПРОГРАМА EU И FАО

Осим пољопривредних пакета за произвођаче који су претрпели штету од елементарних непогода на подручју општине, кроз Програм подршке ЕУ и Светске организације за храну ФАО, током зимских месеци су реализоване и обуке за пољопривреднике из различитих области производње. У фокусу предавања су биле све израженије климатске промене и њихов утицај на ратарску, воћарску и сточарску производњу.

Сарадња локалне самоуправе и представника ФАО организације, до сада је резултирала укупном помоћи од 160 хиљада евра, а више од осам стотина произвођача је добило репро материјал за сетву, саднице воћа, минерално ђубриво, концентровану сточну храну. Други круг расподеле помоћи биће реализован током марта и априла, а пољопривредницима ће бити подељен семенски кукуруз, луцерка ,минерално ђубриво и концентрати.

Препоручујемо

Cancellation of Local open tender – „Supply of equipment“, Lot № 3 : Supply of a surveillance drone, ref. 2014TC16I5CB007-2015-1-CB007.1.31.348-LP-TD2 in the project „Forest Fire Fighters (FFF)“ CB007.1.31.348. for Municipality of Boljevac

Title of contract:  ”Supply of equipment” – Lot № 3 : Supply of a surveillance …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *