Важне вести
Почетна / Вести / ЗАСЕДАЛО ОПШТИНСКО ВЕЋЕ

ЗАСЕДАЛО ОПШТИНСКО ВЕЋЕ

Општинско веће је на седмој редовној седници размотрило и усвојило тридесет предлога одлука из домена рада локалних институција.

Усвојен је предлог плана детаљне регулације за уређење реке Арнауте од простора на коме је лоцирана ФПМ Агромеханика, до постројења за пречишћавање отпадних вода. План детаљне регулације простора испред Боговинске пећине, као заштићеног природног добра, омогућиће уређење овог простора  за туристичке садржаје. Веће је усвојило и предлоге измена и допуна одлука о социјалној заштити и помоћи породицама са троје и више деце. Незапослене породиље ће и ове године из општинског буџета добијати накнаду од десет хиљада динара, а породице са троје и више деце, накнаду за куповину уџбеника и бесплатан боравак у вртићу. Чланови Већа су дали сагласност на програме рада органа Општине Бољевац, Културно-образовног центра, Центра за социјални рад, Туристичке организације и Спортског савеза. За заменицу начелнице Општинске управе, након спроведене конкурсне процедуре, Веће је поставило Биљану Рашић Марковић, дипломирану правницу.

Препоручујемо

International Open Procedure for supply of equipment, specialized vehicle – Fire truck for forest fire fighting with equipment

„Municipality of Boljevac announces International Open Procedure for supply of equipment, specialized vehicle – Fire …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *