Важне вести
Почетна / Вести / УРУЧЕНА НАЈВИША ПРИЗНАЊА ПОВОДОМ ДАНА ОПШТИНЕ

УРУЧЕНА НАЈВИША ПРИЗНАЊА ПОВОДОМ ДАНА ОПШТИНЕ

На свечаности поводом Дана Општине уручена су највиша признања појединцима и организацијама који су постигли значајне резултате у појединим областима.

Септембарска награда је додељена ФК Ртањ, за постигнуте резултате у протеклој такмичарској сезони и пласман у виши ранг такмичења. Награду је примио капитен клуба, Владимир Милошевић. Као појединац, награђен је Слободан Станојевић, генерални директор ЈКП „Зеленило“ Београд и председник Надзорног одбора „Србијавода“ за допринос уређењу инфраструктуре на подручју општине.

Захвалнице су додељене спортском клубу TUG of WAR „BLACK JOKER“, за остварене резултате на међународним такмичењима у дисциплини надвлачења конопца, планинарском клубу „Шиљак“, за афирмацију планинарења и промовисање Ртња, екипи омладине Црвеног крста, за успехе на такмичењима у пружању прве помоћи и Зорану Живановићу, вишеструком даваоцу крви.

Препоручујемо

Cancellation of Local open tender – „Supply of equipment“, Lot № 3 : Supply of a surveillance drone, ref. 2014TC16I5CB007-2015-1-CB007.1.31.348-LP-TD2 in the project „Forest Fire Fighters (FFF)“ CB007.1.31.348. for Municipality of Boljevac

Title of contract:  ”Supply of equipment” – Lot № 3 : Supply of a surveillance …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *