Важне вести
Почетна / Вести / СКУПШТИНА УСВОЈИЛА ОДЛУКУ О РЕБАЛАНСУ И НАЈВИШИМ ОПШТИНСКИМ ПРИЗНАЊИМА

СКУПШТИНА УСВОЈИЛА ОДЛУКУ О РЕБАЛАНСУ И НАЈВИШИМ ОПШТИНСКИМ ПРИЗНАЊИМА

Одборници Скупштине општине Бољевац, на осмој редовној седници су усвојили Одлуку о ребалансу буџета, који је увећан за 28 милиона и727 хиљада динара услед повећања сопстевених прихода из кредитне линије и прихода, одобрених од стране државних органа и IPPA фондова европске Уније, за више капиталних пројеката у области инфраструктуре.

Септембарску награду, као највише општинско признање, ове године ће добити ФК Ртањ, за изузетне спортске резултате у протеклој сезони и улазак у виши ранг такмичења и Слободан Станојевић, генерални директор ЈП „Зеленило Београд“ и председник надзорног одбора ЈВП „Србијаводе“, за допринос уређењу инфраструктуре на подручју општине.  Новоизабрана заменица предесника Скупштине општине је Јелена Милосављевић Радосављевић из редова одборничке групе СПС –ЈС , чиме је ова коалиција званично постала партнер у локалној власти.

Препоручујемо

Cancellation of Local open tender – „Supply of equipment“, Lot № 3 : Supply of a surveillance drone, ref. 2014TC16I5CB007-2015-1-CB007.1.31.348-LP-TD2 in the project „Forest Fire Fighters (FFF)“ CB007.1.31.348. for Municipality of Boljevac

Title of contract:  ”Supply of equipment” – Lot № 3 : Supply of a surveillance …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *