Важне вести
Почетна / Вести / Инфо вести / ОДРЖАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ

ОДРЖАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ

На 11. редовној седници Скупштине општине Бољевац усвојене су одлуке о изради планова детаљне регулације за уређење корита реке Арнауте од простора Фабрике пољопривредних машина Агромеханика до система за пречишћевање отпадних вода и простора око Боговинске пећине, као заштићеног природног добра.  Скупштина је усвојила и одлуке о кућном реду у стамбеним зградама, накнадама за одржавање зграда и за рад принудног управника зграда .

У области социјалне заштите допуњене су одлуке о накнадама незапосленим подродиљама на подручју општине, које износе десет хиљада динара и остваривању права на исплату средстава за куповину уџбеника, школског прибора и финансирање екскурзија породицама са троје и више деце. У складу са Законом о јавним предузећима и одлуком локалног парламента, ЈКП Услуга ће у своје делатности уврстити и димничарске услуге.  Скупштина је усвојила програме рада органа Општине Бољевац, Културно-образовног центра, Туристичке организације, Центра за социјални рад и Спортског савеза. Разрешени су досадашњи и именовани нови чланове Управног и Надзорног одбора Туристичке организације, као и чланови Школског одбора Средње школе Никола Тесла, из редова запослених. Чланови Управног одбора ТОО Бољевац испред локалне самоуправе су Давор Николић, Миљан Војнић и Драган Милојевић, а из редова запослених, Марина Жикић и Ненад Грујо. У Надзорном одбору су Горан Несторовић, Ана Цонић и Јовица Гоцић.

Препоручујемо

International Open Procedure for supply of equipment, specialized vehicle – Fire truck for forest fire fighting with equipment

„Municipality of Boljevac announces International Open Procedure for supply of equipment, specialized vehicle – Fire …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *