Важне вести
Почетна / Вести / ОДРЖАНА СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА

ОДРЖАНА СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА

Општинско веће је на последњој седници усвојило предлоге одлука из домена рада локалних институција, програме рада буџетских корисника и размотрило више појединачних захтева.

На дневном реду седнице био је предлог Одлуке о изменама и допунама Плана генералне регулације за насељено место Бољевац, у циљу дефинисања нових намена и површина и редефинисања урбанистичких параметара у четвртој зони. Усвојен је и предлог Одлуке о изради ревизије Локалног плана управљања отпадом и одређивању локације Центра за сакупљање отпада, тзв. Рециклажног дворишта. Предлози одлука о јавном превозу,такси превозу, одржавању стамбених зграда, распореду радног времена угоститељских,трговинских и занатских објеката и кућном реду у стамбеним зградама, усклађени су са казненим одредбама важећег Закона о прекршајима. Веће је усвојило програме рада за 2017. годину органа општине Бољевац, Туристичке организације, Културно-образовног центра, Центра за социјални рад, Дома здравља и Спортског савеза. Веће је донело и решење о износима стипендија за ученике средњих школа и студенте и именовало чланове комисије за доделу стипендија из општинског буџета.

Препоручујемо

БОЉЕВАЦ УСПОСТАВЉА САРАДЊУ СА РУМУНСКИМ ГРАДОМ МИОВЕНИ

Након посете председника Општине Бољевац, Небојше Марјановића румунском граду Миовени, делегација ове општине боравила је …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *