Важне вести
Почетна / Вести / ОДРЖАНА СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА

ОДРЖАНА СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА

Општинско веће је на последњој седници усвојило предлоге одлука из домена рада локалних институција, програме рада буџетских корисника и размотрило више појединачних захтева.

На дневном реду седнице био је предлог Одлуке о изменама и допунама Плана генералне регулације за насељено место Бољевац, у циљу дефинисања нових намена и површина и редефинисања урбанистичких параметара у четвртој зони. Усвојен је и предлог Одлуке о изради ревизије Локалног плана управљања отпадом и одређивању локације Центра за сакупљање отпада, тзв. Рециклажног дворишта. Предлози одлука о јавном превозу,такси превозу, одржавању стамбених зграда, распореду радног времена угоститељских,трговинских и занатских објеката и кућном реду у стамбеним зградама, усклађени су са казненим одредбама важећег Закона о прекршајима. Веће је усвојило програме рада за 2017. годину органа општине Бољевац, Туристичке организације, Културно-образовног центра, Центра за социјални рад, Дома здравља и Спортског савеза. Веће је донело и решење о износима стипендија за ученике средњих школа и студенте и именовало чланове комисије за доделу стипендија из општинског буџета.

Препоручујемо

Cancellation of Local open tender – „Supply of equipment“, Lot № 3 : Supply of a surveillance drone, ref. 2014TC16I5CB007-2015-1-CB007.1.31.348-LP-TD2 in the project „Forest Fire Fighters (FFF)“ CB007.1.31.348. for Municipality of Boljevac

Title of contract:  ”Supply of equipment” – Lot № 3 : Supply of a surveillance …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *