Важне вести
Почетна / Вести / КАРАВАН „ДУХ МЛАДОСТИ“ У БОЉЕВЦУ

КАРАВАН „ДУХ МЛАДОСТИ“ У БОЉЕВЦУ

Под покровитељством Министарства просвете и подршку Министарства омладине и спорта, Караван “Дух младости“ по градовима Србије промовише дуално образовање.

Бољевац је једна од 33 општине и града у којима ће од 1. септембра заживети концепт дуално-предузетничког образовања из области машинства у партнерству са фабриком пољопривредне механизацихје Агромеханика. Министарство просвете је одобрило упис два одељења трећег и четвртог степена, а по завршетку школовања, ученицима ће бити обезбеђено запослење у „Агромеханици“.

Манифестацији су присуствовали представници фабрике Агромеханика, ученици, представници средље и основних школа, а Габријела Грујић, саветник за дуално образовање у Министарству просвете је отварајући манифестацију истакла, да је Бољевац добар пример који треба следити, кад је реч о школовању запошњивих кадрова. Осим образовања, караван „Дух младости“ промовише  спортске активности и  волонтаризам младих, уз подршку бројних друштвено одговорних компанија.


 

Препоручујемо

Cancellation of Local open tender – „Supply of equipment“, Lot № 3 : Supply of a surveillance drone, ref. 2014TC16I5CB007-2015-1-CB007.1.31.348-LP-TD2 in the project „Forest Fire Fighters (FFF)“ CB007.1.31.348. for Municipality of Boljevac

Title of contract:  ”Supply of equipment” – Lot № 3 : Supply of a surveillance …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *